МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Лозарите денеска протестираа блокирајќи го патот Кавадарци-Неготино.

Изјава на Дано Јошев- претседател на Здружение на „Лозаро-овоштари„ Кавадарци.