МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци во соработка со ЈП Комуналец интензивно работат на ул. ,,Клинска’’, на реконструкцијата на водоводната линија на потег од 60 метри и канализационата линија од 55 метри. Изведувач е ЈП Комуналец Кавадарци.324576602_566097545083828_795598030525906957_n 324587865_861626014885346_1497536109249024327_n 324596125_1277366182820049_4185956428220932696_n 324667513_560354759059804_1897982571691861430_n 324668056_705609001228565_6376302891665394103_n