МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Kандидат за ова признание е Зорица Милкова-наставник во ООУ„Т.В.Пепето“

Наставничката Зорица Милкова која зад себе има реализирано бројни проекти и придонесува основното училиште „Тошо Велков Пепето“ да биде помеѓу најдобрите во земјата , се најде во финалниот избор помеѓу четири наставнички кои конкурираат за годинашното признание.Милкова е на чекор до промоција за Нај ООР наставник за основно образование.За да го добие ова престижно признание од областа на образованието, треба да се гласа на линкот http://oer.mk/glasanje-za-najoor-nastavnik/Изборот на Нај ООР наставник за основно образование и Нај ООР професор за средно образование за 2016 година е во организација на Алијансата за отворени образовни ресурси во Македонија.