МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

РТК.МК ги емитува првите две епизоди од првата сезона на Спортскиот времеплов на Бранко Трајковски Сачмо, за изградбата на Спортската сала „Јасмин„ и сеќавањето со прват топка која ја донеле француските војниции во текот на Првата светска војна.