МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Екипата на наставникот Сашко Ристов победи на општинскиот и ке не претставува на зонскиот натпревар

Во Кавадарци се одржа општинскиот натпревар во футсал за основни училишта во женска конкуренција.

Учествуваа екипите на основните училишта „Страшо Пинџур„, „Гоце Делчев„, „Тоде Хаџи Тефов„, „Тошо Велков Пепето “и 3Димката Ангелов Габерот“од Ваташа. Победник на ова натпреварување е екипата на ООУ,, Гоце Делчев“ предводена од наставникот Сашко Ристов. Оваа екипа ке биде наш претставник на зонските натпревари.

М.В.

viber_image_2022-10-20_10-21-24-441 viber_image_2022-10-20_10-21-25-787 viber_image_2022-10-20_10-21-26-711 viber_image_2022-10-20_10-21-27-812