МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Блаже Игнатовски ова постигнување го оствари во Арената „Тодор Проески“ во Скопје на Националното првенство за младинци, со резултат од 19 минути и 19 секунди,што претставува негов личен рекорд.Игнатовски беше втор и на 3.000 метри со 10 мин.и 48 сек. Следниот настап на Блаже е Купот за сениори кој ке се одржи за две недели. 349744299_132939366421122_7288164354652694569_n 350130299_778967037265614_4311669557963014496_n 350134214_183888260945321_5580016084708739228_n 350240228_964557447995711_3189652331482386449_n