МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На средба до новинарите претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ-Неготино, Игор Јованов ги потсети граѓаните кој е кандидатот за градоначалник на СДСМ Неготино, упатувајќи критика за него.