МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

НА ПРЕСОТ НА СДСМ ВО НЕГОТИНО БЕШЕ УПАТЕНА БЛАДАРНОСТ ДО НЕГОТИНЧАНИ ЗА ОДЗИВОТ НА МИТИНГОТ НА СДСМ;

-Диме Витанов- член на кандидатската советничка листа на СДСМ.