МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Повод за се проговори со градоначалнкот на Општина Неготино Тони Делков , за тековмите акуелности на градот пред и по преземањето на ова одговорна функцијата.

-Наследени долгови ?

-Преземени обврски за капитални вложувања...

-Економијата се стабилизира...

-Вложувања во комуналната инфраструктура

-Градот се средува...

-Вложувања и во развој на селата кои во Неготинска општинаа...

-Реконструкција на Спортска сала,Детска градинка...

Интервјуто го водеше новинарот :Мики Виденовиќ.

-