МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВЛЕГОА ВО ЗАВРШНА ФАЗА

На задоволство на граѓаните на општина неготино привршуваат градежните активности околу изградбата на новата детска градинка.Градот се очекува да добие нов модерен објект по сите стандарди и критериуми. Во оваа фаза остана уште опремување на внатрешното уредување на објектот односно ентериерот, дасе комплетира партерното уредување и да се среди и уреди парковска површина во непосредна близина на градинката. Инаку новата градинка треба има 9 занимални, односно капацитет за згрижување од околу 160 деца.

М.В.

172739221_835495083846389_1785097413037639568_n 172925943_1613956325659078_5209231426251478337_n 173146160_567551034151839_311064095038231688_n 173234800_168741595106668_5445605259635587165_n 173667369_310210613818386_5655389630498928433_n