МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Традиционалната манифестација „Свети Трифун 2021“, во Општина Неготино годинава ќе ја одбележи скромно со реализација на неколку настани. Имено, заради состојбата пандемијата од Коронавирусот како и доследно почитување на мерките и препораките за заштита од истиот, централниот настан кој секоја година се одбележуваше на градскиот плоштад годинава се откажува. Празникот ќе се одбележи скромно со редуцирани настани и содржини со строго почитување на мерките за заштита, односно годинешното одбележување на некои од предвидените настани ќе се одвива онлајн.