МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

КОМЕНТАР НА PОБЕРТО ПАРИЗОВ-ОД ЕКО ЖИВОТ КАВАДАРЦИ , ЗА НАЈАВЕНОТО ОТВАРАЊЕ НА ФАБРИКАТА ВО КОЈА КОМУНАЛЕН ОТПАД КЕ СЕ РЕЦИКЛИРА , А ПОТОА КЕ СЕ ДОБИВА ГАС ОД КОЈ ПАК КЕ СЕ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА.