МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Деновиве во работа беа предадени новите соблекувални на ГФК Тиквеш.Постојните мораше по сила на Законот на бидат реконструирани во склад со правилата и приописите на Прва фудбалска лига во ранг сега се натпреварува ГФК Тиквеш.

667777899