МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На ПРЕСОТ НА МААК-Неготино ЉУБЕ ТЕМЕЛКОВ ВРГА- Носител на советничка листа во Неготино , рече дека ако ја добие довербата на граѓаните ке се зафати со борбата притив криминалот и корупцијата.