МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

На 27 септември 2015 година, во Бијељина, Босна и Херцеговина се одржа Меѓународниот турнир „Ноќ на шампионите 2015" На натпреварот учествува...

„Црниот“ викенд за кавадаречките спортски колективи го заокружи градскиот ракометен клуб Тиквеш кој со 20-30 беше поразен од тимот...

Велосипедистите активни за ,,Гроздоберот,,

Педесетина велосипедисти, членови на групата на рекреативни велосипедисти „Тиквешки...

Се надеваме дека од овој турнир со помош на Црна Река како клуб, ќе има некој голем шампион.

Најголемо задоволство е што наши, кавад...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)