Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=2630
  [QUERY_STRING] => id=2630
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 54786
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 44.201.97.0
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => www.rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => www.rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://www.rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1713586632.8037
  [REQUEST_TIME] => 1713586632
)
Хуманитарен концерт -"За Подобро Утре"


МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Проектот ПХВ е не само за хумани , туку и за планирање и градење на високи морални вредности...

Ако среќата е да има повеќе насмеани и задоволни лица, тогаш да ја предизвикаме !!!Ако предизвикот е мотив за да тргнеме до целта тогаш, нашата цел води до с.Возарци...

Проектот ПХВ е не само за хумани , туку и за планирање и градење на високи морални вредности...Ве покануваме со свој доброволен прилог да бидете дел од нашето волшебно семејство на волонтери кои целат кон подарување на парче среќа, грст насмевки и безбеден живот на едно прескромно семејство .....Им недостига заслужениот скромен живот, но нашата мисија е и зедно ќе го направиме тоа.... Ние можеме, ние сме ПХВ . За таа цел Oпштинската организација на Црвен крст организира Хуманитарен Концерт "За Подобро Утре" на кој ќе настапат: -Classico band -Мартија Станојковиќ -Пејовска Лина -Трајче Ѓоргиев

и Лакардиите на Паја. Цена на влезница 100 денари. Да ја покажеме Хуманоста со дела...Ве Очекуваме...,порачуваат волонтерите на Црвен Крст-Кавадарци