Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=5033
  [QUERY_STRING] => id=5033
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 58254
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 3.215.186.30
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => www.rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => www.rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://www.rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1716796312.4894
  [REQUEST_TIME] => 1716796312
)
КК „САНСАИ МЕТАЛ-АПОСТОЛОВ„ ОСВОИ 11 МЕДАЛИ


МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

89656671_488070888539967_4441194036027457536_n

На 7 март -2020 година во Спортската сала на ОУ „Крсте Петков - Мисирков“ во Скопје, се одржа Државно првенство за деца.На натпреварот учествуваа 450 натпреварувачи од 56 клубови од Македонија.Карате клубот „Сансаи - Метал Апостолов“ ги постигна следните резултати:Златни медали oсвоија :1. Филип Јанчев - кати поединечно 2010 година2. Ката тим машки 2009/2010 година во состав: Филип Јанчев, Саша Огњеновиќ и Филип Јосифов.3. Ката тим женски 2009/2010 година во состав: Марија Филипова, Кристина Цветкова и Сара Аврамова.Сребрени медали:1. Саша Огњеновиќ - кати поединечно 2010 година.2. Тамара Ристовска - кати поединечно 2008 година.3. Кристијан Митрев - кати поединечно 2007 година.4. Јован Божиноски - кати поединечно 2009 година.5. Ката тим машки 2007/2008 година во состав: Кристијан Митрев, Мартин Прстенков и Мартин Костов.Бронзени медали:1. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година.2. Матеја Божиноска - кати поединечно 2010 година.3. Надица Цветкова - борби поединечно 2007 година - 49 кг.

Освојувачите на медали се стекнаа со право на настап на Балканското првенство за деца што ќе се одржи од 24 до 26 април 2020 година во Истанбул, Турција.