Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=5217
  [QUERY_STRING] => id=5217
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 54956
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 3.215.186.30
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => www.rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => www.rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://www.rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1716789199.939
  [REQUEST_TIME] => 1716789199
)
Реакција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ на прес конференција на Колева


МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Интегрален текст на реакцијата:

„СДСМ во недостиг на идеи и проекти се фале со проекти на ВМРО-ДПМНЕ.

Даниела Колева соочена со нискиот рејтинг, во паника и очај продолжува да манипулира со граѓаните на општина Кавадарци.

Безидејноста на СДСМ секојдневно резултира со лажни вести.

Градинката во Кавадарци е проект од локалните избори на ВМРО-ДПМНЕ и градоначалникот Митко Јанчев.

За СДСМ не се приоритет, ниту капиталните инвестиции, ниту зголемените плати, ниту пак проблемите и потребите на граѓаните. Единствен приоритет се милионските тендери, поткупот, криминалот и рекетот.

Даниела Колева се трка со нејзиниот шеф Зоран Заев во тоа кој повеќе лаги ќе каже и кој подобро ќе изманипулира со народот.

Граѓаните ја чувствуваат неспособноста и неодговорноста на СДСМ и Зоран Заев и ќе ги казнат на следните парламентарни избори кога и да се случат.

ВМРО-ДПМНЕ е различно од СДСМ. Со СДСМ и Зоран Заев имаме 3 години хибриден режим, криминал, корупција и рекет.

СДСМ и Зоран Заев никогаш повеќе.„

се наведува во денешната реакција на ОК на ВМРО ДПМНЕ на Пресот на Даниела Колева -кандидат за пратеник на СДСМ.