МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Градоначалникот на општина Росоман Бранко Јанев денеска ги посети домовите на социјално ранливите семејства во општина Росоман и им подели хуманитарни пакети по повод божиќните празници.