Денесka предновогодишно ,децата од најголемата група од детската градинка „Праскичка“ беа на посета во Општина Росоман и градоначалникот Бранко Јанев каде што се запознаа со работењето на општината .Од страна на градоначалникот добија пријатни изненадувања.