Од денеска започнува продажба на сезонски билети за натпреварите на ФК Росоман 83. Од клубот известуваат дека со купување на овој билет, ќе му се помогне на клубот и ќе можат да се следат сите домашни натпревари оваа сезона .

Билетите може да ги резервират и нарачаат на телефонските броеви 070 565 455 / 078 441 730 или на фејсбук страната на ФК Росоман 83.