МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Поставени се темелите на доградбата на детската градинка "Праскичка".

-“Со оваа доградба го решаваме проблемот со недостаток на слободни места за најмладите во постоечката градинка.Со завршување на изградбата на овој објект ќе се зголеми капацитетот на градинката и сите деца од општината ќе можат да посетуваат градинка .Заедно да изградиме услови за правилен развој на најмладите. - вели градоначалникот на Општина Росоман ,Стојан Николов

275729827_131861976039402_5705780153007089509_n

м.д.