МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По повдеќедневни исклучително физички и технички а пред се умествени напори, решен е големиот проблем со дефектот поради кој Општина Росоман од Кавадарци не ги добиваше договорените количини вода за редовно водоснабдување .

Признанија заслужуваат сите чинители во ова операција, а најмногу оние кои учествувааа во самото санирање на проблемот, откривањето ,и пред се решеноста на грдоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев пробмелот да се реши без разлика на временските услкови и други пречки.

Денеска на лице место разговарав,со сите чинители кои се одговорни за решавањето на проблемот.

viber_image_2022-06-25_10-58-22-123 viber_image_2022-06-25_10-58-22-360 viber_image_2022-06-25_10-58-22-718 viber_image_2022-06-25_10-58-22-908 viber_image_2022-06-25_10-58-23-130 viber_image_2022-06-25_10-58-23-312