МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Соопштение на навивачката група Лозари исток 91 доставено до РТК.МК

"По одржаните состаноци со управата и градоначалникот на град Кавадарци Митко Јанчев ,навивачката група Лозари упати неколку барања кои ќе бидат од круцијално значење за соработката и поддршката на навивачката група Лозари. Побарано е оставки од комесарот за безбедност Н. Ризов и С. Лазов ,на што е одговорено дека поради технички работи (пријавени во ффм за оваа сезона )нивните оставки да бидат прифатени на крајот од сезоната . Поради ова навивачката група Лозари не организира организирано следење на натпревари на градскиот фудбалски клуб Тиквеш се додека овие лица се во клубот ,не сме во можност да гарантираме безбедност на трибините и до разрешување на проблемот групата е во бојкот . Исто така се истакнати и барањата на чија основа се реорганизираше градскиот фудбалски клуб Тиквеш 1930 ,да се почитуваат во иднина ,тоа го очекуваме и ние и целата спортска јавност во Кавадарци . Спортски поздрав ЛОЗАРИ ИСТОК `91 КАВАДАРЦИ ."- се вели во соопштението од навивачката група Лозари Исток-91-Кавадрци.