МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска на клубот му беше донирана нова спортска опрема од страна на Клими.мк .Миле Масларков и Љупчо Димитковски оптимисти дека ГФК ке влезе во Прва Македонска фудбалска лига.

Денеска фудбалерите на Тиквеш го имаа последниот тренинг пред средбата од Првото коло на новото првенство на 2 МФЛ .На тренингот присуствуваше Управата и стручниот тим со фудбалерите.

ГФК денеска доби нова донација на комплетна спортска опрема од страна на-Клими.мк.Од име на компанијата ова донација ја предаде Ефтим Илиев.

РТК.МК го искористи присуството на Градски да ги праша Масларков и Димитковски за реалните очекувања на клубот за новата натпреварувачка сезона.