МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во пресрет на утрешната средба ГФК Тиквеш Вардар-Неготино, денеска младинскиот погон во неколку категории имаа серија натпревари со истоимената екипа од Неготино.Сите средби ги доби Тиквеш, освен генерацијата 2008 која играше нерешено 4:4..Голем успех за младите надежи на ГФК Тиквеш кој беа неприкосновени.Забележителна е победата на генерацијата 2006.

Еве ги коплетните резултати:

ГФК Тиквеш - Вардар Неготино

Генерација 2006 Тиквеш - Вардар 3:1Генерација 2007 Тиквеш - Вардар 4:3Генерација 2008 Тиквеш- Вардар 4:4Генерација 2009 Тиквеш- Вардар 3:2Генерација 2010 Тиквеш - Вардар 4:1

напомена:

Генерација 2006 е на првото место без пораз во оваа сезона