МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Нов предизвик за фудбалерите на ГФК Тиквеш.Во сабота во 13.00 часот на Градски- кавадареките фудбалери ја пречекуваат екипата на ФК Кит -го од Штип.Ова екипа прилично добро котира во Втората фудбалска лига - Исток, и победата , на која Димитковски смета, ке биде добредојдена и вредна заради сигурноста на клубот.Тиквеш до крајот на ова полуетапа има две тешки средби со Брегалница и Борец .И двете ги игра во гости.