МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ГФК Тиквеш планира годинава да воведе сезонски билети за следење на натпреварите во Втората Фудбалска лига-Исток.Првиот сезонски билет за натпреварите на ФК ТИКВЕШ го купи градоначалникот на Општина Кававадрци- Митко Јанчев.

Сите заедно , преку купување на сезонски карти, да му помогнеме на нашиот клуб а во исто време и да уживаме во следењето на фудбалските натпревари.