МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ГФК Тиквеш 1930 продолжува со серијата пријателски средби, на кој ја проверува формата на своите фудбалери.За среда/ 13/02/2019/ во 14.00 е закажана игра во гости на теренот на ФК Црно Буки ЗЛ.