МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Нов претседател на клубот е Миле Масларков

Денеска во просториите на Г.Ф.К.Тиквеш 1930 се одржа Вонредно собрание на кое беше прифатена оставката на досегашниот претседател Илија Темелковски ,а на негова позиција едногласно е избран Миле Масларков.На функцијата спортски директор на клубот е назначен Лазе Мицев (кој пред присутните се откажа од својата плата и рече дека ја донира во клубот ).За првпат во новиот управен одборе е избран член и од навивачката група Лозари Исток со цел за транспарентен и отворен клуб спрема навивачите и спортската јавност во Кавадарци . Му посакуваме успешна работа и многу успеси на спортски и организациски план на новото раководство на Градскиот фудбалски клуб ГФК Тиквеш 1930 .

РТК.МК не беше поканета на вонредното собрание.

извор: ФБ профил:Реално Кавадарци