МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Тренерот на ГФК Тиквеш 1930,Љупчо Димитковски –Гањо,за РТК.МК, изјави дека влегувањето во Прва фудбалска лига не е лесна работа,но ќе сторат ‘се со давање максимум од себе, да се оствари неговата, амбицијата на Управата , фудбалерите на Тиквеш и публиката.

293500000.jpg