МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Пред утрешната првенствена средба со ФК„Партизан„-Обршани (Прилепско)-фудбалерите на ГФК Тиквеш :Васко Митрев и капитенот Ѓорѓи Мојсов очекуваат побеДа и три бода, а пред се добра игра на Тиквеш.

TIKVES_3.jpg

TIKVES_1.jpg

TIKVES_4.jpg