МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ГФК Тиквеш оштетен со признавање на вториот гол на Силекс во бараж средбата во Скопје.Вториот гол за ФК Силекс е постигнат од офсај позиција.Овој гол ги демолира фудбалерите ...

Средбата заврши со 2: 3 за Силекс.Tиквеш не влезе во Прва лига.

0023405.jpg