МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ВО НЕГОТИНО ОД 13 ЧАСОТ СО ДИРЕКТЕН ПРЕНОС НА РТК.МК

Среда - пазарен ден. Завршете си ги сите обврски и обновете си ги залихите со потребните пазаришни артикли. А потоа вклучете се на фејсбук профилот на РТК.МК и гледајте фудбал. Македонска втора фудбалска лига група исток 13 коло. Денес во Неготино од 13 часот „ГФК Тиквеш“ го пречекува „Кит Го“. Директен пренос со коментар на РТК.МК . И кога ке заврши средбата, и кога се надевам заедно ке и се израдуваме на победата на нашите фудбалери ке можеме потоа на раат да гледаме и Лига на Шампиони.

Среда - среќен ден.

м.в.