МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Ефтим Илиев од Кавадарци е новиот Спортски директор на ГФК Тиквеш.Со одлука на УО на ГФК Тиквеш едногласно е изгласан новиот спортски директор на Градскиот фудбалски клуб Тиквеш 1930 од Кавадарци.Му посакуваме топло добредојде во нашиот клуб и многу успех и секако влез во Прва лига.„ се наведува ФБ прифилот на ГФК Тиквеш 1930., објавено денеска.

149507858_116104173789370_4825088471847811928_o