МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За ,,Тиквеш,,...

-за фудбалот во Кавадарци-

-За ,,Тиквеш,,...за фудбалот во Кавадарци,за Брале,за Перо Хорват,за Вуко, за Амкарот,за Гањо, за Ано,за Малинката, за Мајсторот,за Бошковски, за Клашев,за Марката, за Дамевски, за Тотов, за Настев, за Милков,за Николов,. за Кабрамов,.. за Митрев,за Шиков,за Топот.. и други прекалени фудбалери на Тиквеш, за навивачите на ,,Лозари Исток,,...

-за Прва лига во Македонија...на Градски -утре во 17:00, по 17 години -прволигашки фудбал...

236206070_4497892400266838_1672741291342029712_n 5555555 5555 456666