МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска градоначалникот Митко Јанчлев имаше средба со раководството и фудбалерите на ГФК Тиквеш. На средбата , беше уште еднаш потврдена подршката на тренерот за да продолжи со работата во Тиквеш а истовремено , вети дека обрските на Општината остануваат и ке бидат исполнети како што е договорено. Битно е утрешната средба во Кавадарци да се добие.Фудбалерите да дадат се и да останат трите бида во Кавадарци.На тој начин шансите на кавадаречките фудбалери ке бидат поголеми за останување во Првата фудбалска лига. Мотивација има, подршка има,навивањето ке биде додатен стимул, утре да дадедеме се од нас и да победиме –рече капитенот Вареловски. Јанчев и ова прилика рече дека се створени максимални предуислови со добар стадион и трибини и услови за играчите, и треба да се даде се играта и резулатот да бидат од полза за иднината на фудбалот на градот , која е наша основна цел. Тоа што има неправда за Тиквеш неколкку кола од судиите, посебно последоното со Шкупи,не треба да биде дестимулативно. Нашите шанси ДА ПРОЛЖИМЕ КАКО ПРВОЛИГАШИ ОСТАНУВААТ И ТРЕБА ДА ГИ ИСКОРИСТИМЕ. 277183375_962356331115148_8648474551863976064_n (1) 277406949_1894295524293250_6158771419270781840_n (1) 277600982_518996422964826_1240330125846410177_n 277686419_2839366666367702_1448301733659954375_n (1) 277888972_1101741977054511_6933951477068728247_n (1)