МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Недела 12. Март- 14.00. Градски стадион-ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци - ФК Влазерими 77

Во Градскиот парк на стадионот на Тиквеш- Кавадарци , се игра вториот натпревар од втората половина на оваа сезона која e најбитна за опстанок на кавадречкиот клуб во Втората фудблска лига . ГФК Тиквеш 1930 ги повикува сите кавадарчани да ги подржат нашите момци за да оствариме уште една победа . Првата официјална ова сезона беше против Хоризонт во Турново која ја добивме со 1 : 2.

ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци - ФК Влазерими 77 . Почеток на натпреварот е во 14:00 часот