МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

–Сензорните простории во ООУ „Гоце Делчев“ во општина Центар, се новото катче каде секојдневно ќе се обезбедува унапредена пе...

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Хистријан Мицкоски одговараше на прашања за референдумот и Енергетската криза.

...

Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип денеска на прес конференција ги претстави плановите за упис на студенти во новата академск...

–“ Следејќи ја својата долгорочна развојна стратегија која се темели на партнерство со вистинските лозари, винарската визба „...

– Денеска е ставена во употреба сензорната соба во ООУ „Аврам Писевски“ во општина Карпош, која е богата со стимулативни и асис...

Одбојката во нашиот град никако да заживее па да се надеваме дека ваквите настани ке иницираат придвижување во овој спорт

Викендов...

– Од денес учениците со и без образовни потешкотии во ООУ „Ѓорче Петров“ во општина Ѓорче Петров ќе може да работат во сензорна...

Советниците донесоа одлуката за формирање локален совет за превенција како и за стратегијата за родова еднаквост

Советот на општи...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)