МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во просториите на општинската изборна комисија во Демир Капија кандидатите за градоначалници од Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ Трајче Димитриев и Коалицијата предводена од СДСМ Лазар Петров потпишаа кодекс за фер и демократски избори.Kодексот им го преентира претседателот на Општинска изборна комисија во Демир Капија е Стојна Топчиева.