МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На ден 31мај -2019 година Аматерскиот театар Мирка Гинова од Демир Капија со претставата „Умри Машки“во режија на Томе Атанасов настапи на Драмскиот аматерски фестивал во Кочани.

По успешната изведба на актерите Томе Атанасов, Кристина Николова, Димче Бањански и Крсте Мелов стручното жири додели награда за најдобра женска улога на актерката Кристина Николова.

61943045_312405049635090_1351811587429629952_n.jpg62203614_312405329635062_7602072859581612032_n.jpg