МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

,,Драги сограѓани, уште еднаш ви благодарам на укажаната доверба и поддршка. Почитувани членови на Совет на Општина Демир Капија, ви честитам за изборот, и во овој мандат очекувам да имаме добра и успешна соработка, затоа што наша задача е да им служиме на граѓаните и да работиме за напредок и развој на нашата Демир Капија, сплотени заедно, со многу труд и работа ќе го направиме најдоброто за нашата Демир Капија,,...- рече денеска при врачувањето на уверенијата староновиот градоначалник на Демир капија- Лазар Петров.

Инаку во составот на новиот совет се 4 советници од ВМРО ДПМНE,4 од СДСМ и 1 од независната листа за трајни вредности на Д.Капија.

i990 991