МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Промовирана книгата на Д-р Марјан Кицев - неговa докторска дисертација koja со успех jа одбрани во март 2017 година

Ова издание претставува корисно истражување на релевантната казнено правна проблематика и е придонес во казнено правната наука со која се пополнува една празнина во ова област. Д-р Марјан Кицев ги детектира слабостите на системот на казнененоправната заштита на јавниот ред и мир и ги формулира прифатливите предлози за подобрување на системот на превенција и репресира на криминалот на загрозување на јавниот ред и мир, кој во општеството кое станува се поконфликтно по различни основи, се заканува да прерасне во континуирана деструкција на квалитетот на животот на современиот човек.

81776465654544.jpg.jpg

На промоцијата на ова дело кое го издаде Домот на културата „Иван Мазов Климе„ говореа; Трајанка Атанасова- директор на Библиотеката„Феткин„ Деаноска Трендафилова, д-р Александра и самиот автор Д-р Марјан Кицев.

010010000009998888.jpg.jpg

На промоцијата присуствуваа голем број граѓани, колеги на Кицев, роднини, блиски од семејството, професори и стручњаци од областа на криминалистиката.

Видео прилог: