МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Спорски дух и оптимизам ,рецепт за долг живот.

Kaвадаречките пензионери, денеска, се на Регионални спортски натпревари.Нашите највозрасни грaѓани ке се натпреваруваат во Велес, во повеке дисциплини : трчање ,влечење јаже,фрлање пикадо и други дисциплини.Кавадарчани се меѓу најдобрите во земјата.Ги сретнавме утринава расположени, насмеани-орни за спорски победи.Помладите треба да учат од нив за оптимизмот во животот.