МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Akцијата трае од 9 до 14 часот

Дарувањето на крв е во организација на Црвен крст на Република Македонија - Општинска организација Кавадарци и Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија од Скопје. Отворена е за сите граѓани од општините Кавадарци и Росоман кои се чуствуваат здраво и сакаат да бидат хумани и да ја даруваат својата крв која можеби некому ќе спаси живот!Ова акција ке се спроведе во просториите на Црвен крст-Кавадарци.