МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Aвтор на изложбата е Петре Камчевски

Изложбата претставува ретроспектива на сите Тиквешки Гроздобери од 1964 до минатата 2016 година.Низ фотографии кои ги оставиле нашите хроничари и фотографи,створена е архива која доволно јасно говори за сите досегашни манифестации.Авторот на изложбата Петре Камчевски,кој е и сведок на сите досегашни Тиквешки Гроздобери, наравил избор од фотодокументацијата која на јавноста и се нуди како времеплов низ сите години наназад.

Изложбата ке биде отворена во Музеј Галеријата во 12 часот, со што и официјално стратува годинашниот „Тиквешки Гроздобер 2017“.