МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На денешната прес конференција кандидатот за градоначалник на Општина Кавадарци Митко Јанчев ги покани граѓаните на Кавадарци да присуствуваат на Митинг на Градскиот плоштад утре среда 27 септември во 20.30 часот на Коалицијата „За подобра Макеонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ.