МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Првиот хотел во Кавадарци

Ова е панорамска фотографија на делот на Кавадарци од црквинското маало 1956 година. Спој помеѓу новото и старо Кавадарци. Првиот изграден хотел по војната, слаткарницата на Таан алва и Ловечкиот дом во Кавадарци.