МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На денешната средба со новинарите, кандидатиот за градоначалник на Општина Кавадарци Бетијан Китев,ги покани граѓаните на Митинг утре во 20.00 часот а упати и покана за дебатни емисии со кандидатите за градоначалници на Кавадарци