МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кандидатот за градоначалник на Кавадарци на Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ-Митко Јанчев, ке се заложи Кавадарци да добие современ пазар од модерен тип и функционалност.Еве што рече за ова на пресот одржан на сегашниот Зелен пазар.